Θρίλερ σύντροφος της αστρολόγου Λιβάνη: Δεν την σκότωσα εγώ, υπήρχε και άλλος άνδρας στο αμάξι | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Θρίλερ σύντροφος της αστρολόγου Λιβάνη: Δεν την σκότωσα εγώ, υπήρχε και άλλος άνδρας στο αμάξι


Σύντροφος της αστρολόγου Λιβανού: Δεν την σκότωσα εγώ, υπήρχε και άλλος άνδρας σΣε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα πάθους που έγινε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στην Κηφισιά με θύμα την γνωστή αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη, καθώς ο φερόμενος ως δράστης δηλώνει ότι δεν θυμάται τίποτα και δείχνει ως πιθανό δράστη ένα άλλο πρόσωπο.
Ο 43χρονος άνδρας που φέρεται να...
σκότωσε την 55χρονη σύντροφό του, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, παραδέχεται ναι μεν ότι τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης βρισκόταν μαζί με την αστρολόγο και την γιο της, ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ότι η 55χρονη τον πήγε στο σπίτι του στην Κηφισιά ωστόσο, υποστηρίζει πως δεν είναι αυτός που την σκότωσε.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο φερόμενος ως δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι υπήρχε και ένας ακόμη άνδρας στο αυτοκίνητο, φίλος της Νατάσα Λιβάνη, τον οποίο μάλιστα η αστρολόγος κατά περιόδους φιλοξενούσε και σπίτι της. Από εκεί και πέρα, πάντως, δηλώνει ότι δεν θυμάται το παραμικρό.
Στην ερώτηση των αστυνομικών «ποιος σκότωσε τη γυναίκα» ο φερόμενος ως δράστης τους είπε ότι υπήρχε και ένα άλλο πρόσωπο και τους έδωσε το όνομα.
Ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης ήταν προγραμματισμένο να οδηγηθεί το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στον εισαγγελέα, κάτι το οποίο αναβλήθηκε για το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, πιθανότατα εξαιτίας του νέου στοιχείου που προέκυψε από την κατάθεση του συντρόφου της γνωστής αστρολόγους.
Οι αρχές, τώρα, προσπαθούν να εντοπίσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης θα εξεταστεί όπως λένε οι πληροφορίες και από ιατροδικαστή, αφού φέρει εκδορές που πιθανότατα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του καβγά.



Σου άρεσε;

Σχολίασε