ΣΕΓΑΣ: Παροχές τέλος στη Βούλα Παπαχρήστου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΣΕΓΑΣ: Παροχές τέλος στη Βούλα Παπαχρήστου


ΣΕΓΑΣ: Παροχές τέλος στη Βούλα ΠαπαχρήστουΤο θρίλερ με την Βούλα Παπαχρήστου συνεχίζεται, αφού έπειτα από τη δημόσια έκκληση του προπονητή της, Γιώργου Πομάσκι, η πρωταθλήτρια του τριπλούν παραμένει άφαντηΈτσι, η ομοσπονδία στίβου αποφάσισε να αναστείλει τις παροχές προς την αθλήτρια, αφού η προετοιμασία της είναι πλημμελής.
Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την...
οποία τονίζει πως η αναστολή θα αρθεί, μόνο όταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Νέων Γυναικών στο τριπλούν θα επανέλθει και πάλι σε αγωνιστικό επίπεδο αντάξιο των δυνατοτήτων της.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης αποφάσισε την αναστολή παροχών στην αθλήτρια, Βούλα Παπαχρήστου, λόγω της μέχρι τώρα πλημμελούς προετοιμασίας της κι αποχής από τους αγώνες.
Συγκεκριμένα το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση της ΕΠΥΑ σύμφωνα με την οποία θα γίνει στην Παπαχρήστου αναστολή των παροχών των προνομίων του σχεδιασμού για την περίοδο του 2013.
Η αναστολή θα διαρκέσει μέχρι η αθλήτρια ενταχθεί σε προπονητή, ο οποίος θα είναι της έγκρισης της ομοσπονδίας κι επανέλθει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα».


Σου άρεσε;

Σχολίασε