Τα ναι & όχι στο μακιγιάζ του κρεβατιού | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τα ναι & όχι στο μακιγιάζ του κρεβατιού

Τα ναι & όχι στο μακιγιάζ του κρεβατιούΜάθε τι να προσέξεις, ποια προϊόντα να προτιμήσεις και τι να αποφύγεις, ώστε να φαίνεσαι πάντα περιποιημένη και κουκλάρα, ακόμη και μετά από ώρες καυτού σεξ.

Ως γνωστόν, το να ξαπλώνεις χωρίς να ξεβαφτείς είναι ένα από θανάσιμα αμαρτήματα για...
την ομορφιά σου. Όμως υπάρχουν κάποιες (γκμχ)... ιδιαίτερες στιγμές που θέλεις να δείχνεις στα καλύτερα σου ακόμη και σε οριζόντια στάση, για τα μάτια του μόνο. Σε μια τέτοια περίπτωση:
Πες ναι...
Στα προϊόντα διαρκείας
Τα είδη μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει απαραιτήτως να είναι σταθερά και να κρατάνε. Μάλιστα, αν έχεις κάποιες ατέλειες που θέλεις να καλύψεις, το μέικαπ σου καλό θα ήταν να είναι κι αδιάβροχο για να μην σε προδώσει. Το ίδιο ισχύει και για την εκ των ων ουκ άνευ μάσκαρα, η οποία αν δεν είναι αδιάβροχη, τείνει να διαλύεται με τον ιδρώτα και να απλώνεται κάτω από τα μάτια σου σχηματίζοντας μαύρους κύκλους. Κι αυτό δεν το θέλουμε καθόλου.
Στα βαμμένα μάτια
Μαζί με τα "επίμαχα" σημεία, τα μάτια σου συμμετέχουν ενεργά στην ερωτική πράξη, αντανακλώντας τον πόθο και την ηδονή που νιώθεις. Τόνισε τα λοιπόν λιγότερο ή περισσότερο διακριτικά και άφησε το βλέμμα σου ανεξίτηλα χαραγμένο στην καρδιά του.
Στο μανικιούρ
Καθώς τα χέρια σου αναλαμβάνουν δράση, ή αφήνονται να κατακτηθούν σε ένα παιχνίδι κυριαρχίας, τα νύχια σου θα τραβήξουν την προσοχή του. Φρόντισε λοιπόν να είναι περιποιημένα, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ρόλου τους, ανεξάρτητα από το σενάριο.
Πες όχι...
Στα έντονα χείλη
Αν υπάρχει ένα προϊόν μακιγιάζ που απωθεί τους άντρες αυτό είναι το κραγιόν, ιδιαίτερα το κόκκινο. Ξέχνα λοιπόν τις προσταγές της μόδας και διάλεξε διάφανο γκλος ή ένα σκέτο λιπ-μπαλμ. Ούτως ή άλλως, οτιδήποτε και να βάλεις θα εξαφανιστεί μετά τα πρώτα φιλιά, ενώ το μόνο που έχει σημασία είναι τα ζεστά και απαλά χειλάκια.
Στο περίγραμμα με κολ
Όπως και η μη αδιάβροχη μάσκαρα, έτσι και το κολ, ή τα μαλακά μολύβια ματιών τείνουν να απλώνονται εκεί που δεν πρέπει στολίζοντας στο πρόσωπο σου με μουτζούρες και σκιές στα πιο ακατάλληλα σημεία.
Στα προϊόντα που μαρκάρουν
Οι πυκνές πούδρες και τα φρεσκοαπλωμένα ρουζ αφήνουν πολύ εύκολα το σημάδι τους πάνω στα στρωσίδια και δεν σου χρειάζονται στο κρεβάτι. Άλλωστε, το φυσικό κοκκίνισμα που προκαλεί στην επιδερμίδα σου η ερωτική έξαψη είναι υπεραρκετό για να του μεταδώσει το μήνυμα του ερεθισμού σου και τον ανάψει πολύ γρηγορότερα.


Σου άρεσε;

Σχολίασε