Ο κρυφός δεσμός του «Ιμπραήμ» και της «Χατιτζέ» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο κρυφός δεσμός του «Ιμπραήμ» και της «Χατιτζέ»


Ο κρυφός δεσμός του «Ιμπραήμ» και της «Χατιτζέ»Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί τους τελευταίους μήνες στην Τουρκία, που θέλουν τον «Ιμπραήμ» και τη «Χατιτζέ» εκτός από ερωτευμένο ζευγάρι στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» να είναι ζευγάρι και στην πραγματική τους ζωή. Υπό...
άλλες
συνθήκες, εάν γινόταν γνωστό ότι ο Οκάν Γιαλαμπίκ και η Σελμά Εργκέτς είναι ζευγάρι, η είδηση ίσως να προκαλούσε μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο, αφού πρόκειται για ένα από τα τηλεοπτικά ζευγάρια που έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς». Όμως τι συμβαίνει όταν υπάρχει ένας γάμος και μέσα σ’ αυτόν εμπλέκονται ένα τρίτο πρόσωπο και μια παράνομη σχέση; Η απάντηση είναι μία: Μεγάλο σκάνδαλο!

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα οι φήμες για σχέση μεταξύ του Οκάν και της Σελμά ξεκίνησαν λίγο πριν το περσινό καλοκαίρι, όπου περιγραφόταν «ένας έρωτας που γεννιέται». Σιγά σιγά άρχισε να αναπτύσσεται ανάμεσά τους έντονη συμπάθεια, ενώ πολλές φορές οι δυο τους πήγαιναν μαζί στα γυρίσματα. Λόγω του ρόλου τους ο «Ιμπραήμ» και η «Χατιτζέ» περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, με αποτέλεσμα να δέσουν και σαν χαρακτήρες, και γι’ αυτό ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και εκτός πλατό. Αυτό έβαλε σε σκέψεις πολλούς που τους είχαν δει παρέα και σύντομα άρχισαν να ακούγονται οι πρώτοι ψίθυροι. Προκειμένου, όμως, το ζευγάρι να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοσιογράφων και του κόσμου, τις περισσότερες φορές έβγαινε με μεγάλη παρέα ώστε να μη δίνει αφορμή για σχόλια.


Σου άρεσε;

Σχολίασε