8 τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

8 τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα

Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (1)
Τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 είναι μια μίξη πολλών στοιχείων. Από τα θηλυκά βολάν μέχρι το ντύσιμο αγοροκόριτσου (Tomboy), υπάρχει ένα στυλ για κάθε γούστο. Κάνοντας ωστόσο μια γρήγορη περιήγηση στις πασαρέλες των διασήμων σχεδιαστών γίνεται αντιληπτό πως υπάρχουν μερικές ξεκάθαρες τάσεις στη φετινή μόδα. Δεν χρειάζεται πάντως να περιμένετε..
μέχρι να μπει η άνοιξη για να τις δοκιμάσετε, αφού μπορείτε να αρχίσετε από τώρα.
Έτσι θα είστε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την μόδα, δοκιμάζοντας μερικά από τα πιο hot trends για την Άνοιξη του 2013, αμέσως τώρα!
  • 1. Δοκιμάστε διάφορες υφές και στολίδια
Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (2)
Βλέποντας τις τάσεις της Άνοιξης του 2013, αυτά που κυριάρχησαν στις πασαρέλες των σχεδιαστών ήταν οι υφές και τα στολίδια. Υπήρχαν έντονα φλοράλ στοιχεία στις προτάσεις των Chloe και Dries van Noten, καθώς και λεπτομέρειες από κοσμήματα σε αυτές των Christopher Kane και Giles. Επομένως, δοκιμάστε αυτή την τάση στο ντύσιμο σας φορώντας διακοσμημένα αξεσουάρ όπως τα clutch και τα παπούτσια ή αγοράστε ρούχα με χάντρες ή διακοσμητικά στοιχεία.
  • 2. Συνεχίστε να φοράτε πολύ κοντά μπουφάν
Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (3)
Μιας και τα πολύ κοντά μπλουζάκια δεν είναι τα πιο κατάλληλα γι’ αυτή την εποχή, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με ένα πολύ κοντό μπουφάν ή jacket. Όπως θα δείτε και στις πασαρέλες της Άνοιξης του 2013 αυτό το στυλ στα πανωφόρια είχε την τιμητική του. Ενσωματώστε ένα στο ντύσιμό σας, όσο ο καιρός είναι δροσερός, αλλά φροντίστε να φοράτε πολλά ζεστά ρούχα από κάτω για να αντισταθμίσετε την ψύχρα!
  • 3. Ξεθάψτε τα τζιν σας
Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (4)
Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα ανοιξιάτικα trends που μπορείτε να δοκιμάστε από τώρα. Το τζιν είναι λίγο πολύ ένα βασικό κομμάτι της ντουλάπας σας, έτσι το να βάλετε κάτι τζιν είναι πανεύκολο. Θα μπορούσε να είναι ένα τζιν μπουφάν, μια φούστα ή απλά ένα jean παντελόνι. Ρίξτε μια ματιά στις συλλογές των Miu Miu, Chanel και Balmain για την άνοιξη του 2013 και εμπνευστείτε για τα τζιν κομμάτια που πρέπει να έχετε.
  • 4. Έτοιμες να φορέσετε βολάν
Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (5)
Κάντε στην άκρη το peplum, η θηλυκή τάση έχει πλέον εμμονή με το βολάν. Όπως είδαμε και στις πασαρέλες των Givenchy, Chloe, Saint Laurent και Balenciaga, δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι λεπτομέρειες με βολάν θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη. Αν θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το trend τώρα, δώστε βάση στις μπλούζες και τα φορέματα με βολάν στο ντεκολτέ.
  • 5. Μεταλλιζέ ρούχα
Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (6)
Η τάση για μεταλλιζέ δεν πρόκειται να φύγει σύντομα από την μόδα. Δείτε τις κολεξιόν Άνοιξη 2013 των Alexander Wang, Derek Lam, DKNY και Burberry και θα πειστείτε. Κατακτήστε λοιπόν αυτή την τάση φορώντας μεταλλικά ασημί ή απαστράπτοντα ιριδίζοντα αξεσουάρ. Ωστόσο, μην περιορίζετε τα μεταλλιζέ στοιχεία μόνο στις βραδινές σας εμφανίσεις – φορέστε τα με χνουδωτά πλεκτά και ριχτά μπλουζάκια κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • 6. Σταυρωτό κούμπωμα
Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (7)
Μία ακόμη καυτή τάση της μόδας για την Άνοιξη του 2013 είναι το σταυρωτό κούμπωμα. Οτιδήποτε δημιουργεί ένα σταυρωτό κόψιμο στο στήθος είναι τέλειο για να φορεθεί σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Προσθέστε λοιπόν ένα σταυρωτό σακάκι, ντεκολτέ ή φόρεμα στην ντουλάπα σας όπως προτείνουν οι Hermès, Barbara Bui και Givenchy.
  • 7. Φορέστε άσπρο και μαύρο
Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (8)
Θέλετε να μείνετε στα απλά όσον αφορά τις ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας; Τότε προτιμήστε την κλασσική παλέτα του άσπρου και μαύρου όταν διαμορφώνετε το ντύσιμο σας. Μια chic μονοχρωμία είναι αυτό που προτείνουν οι Michael Kors, Alexander Wang και Rachel Zoe.
  • 8. Color Blocking 2.0
Τρόποι για να φορέσετε τα Ανοιξιάτικα trends του 2013 από τώρα (9)
Το Color Blocking φαίνεται πως σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερο στη μόδα. Αυτό δείχνουν οι συλλογές για την Άνοιξη 2013 των σχεδιαστών Hermès, Christian Dior και Roland Mouret, οι οποίοι είναι μερικοί μόνο από τους σχεδιαστές που αγκαλιάζουν αυτήν την τάση της μόδας για την άνοιξη. Δοκιμάστε να κάνετε την επιλογή των ρούχων σας γύρω από δύο συμπληρωματικά χρώματα και κλειδώστε το σύνολο με κάτι μαύρο



Σου άρεσε;

Σχολίασε