Eurovision 2013: Αποκλειστικό: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τον ελληνικό τελικό της Eurovision | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Eurovision 2013: Αποκλειστικό: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Eurovision 2013: Αποκλειστικό: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τον ελληνικό τελικό της EurovisionΟι υποψήφιοι τραγουδιστές για τον ελληνικό τελικό της Eurovision αναζητούν το τραγούδι, με το οποίο θα διαγωνιστούν.

Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι συνεργάτες τους τις τελευταίες μέρες, έχουν ακούσει πάρα πολλά τραγούδια προκειμένου να επιλέξουν το πιο «δυνατό». Μάλιστα, γνωστοί συνθέτες και στιχουργοί έχουν στείλει στην δισκογραφική εταιρεία την δική τους πρόταση....

Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο οποίος έστειλε στην Panic Records ένα τραγούδι για την Θωμαΐδα Απέργη. Αυτό δημιούργησε ντόρο, καθώς όλοι υποστήριζαν ότι ο συνθέτης καιι η Αγγελική Ηλιάδη θα είναι αντίπαλοι στον μουσικό διαγωνισμό, αλλά αυτό δεν θα συμβεί, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, το τραγούδι που έστειλε ο πρώην αγαπημένος της Αγγελικής Ηλιάδη… απορρίφθηκε από τους υπεύθυνους της δισκογραφικής εταιρείας. 
Εμείς, επικοινωνήσαμε με Panic Records και μας επιβεβαίωσαν την πληροφορία. «Ο Κώστας Μηλιωτάκης την προηγούμενη Κυριακή είχε στείλει ένα αγγλόφωνο τραγούδι για την Θωμαΐδα Απέργη, το οποίο απορρίφθηκε, αφού δεν ταίριαζε στο ύφος της νεαρής τραγουδίστριας. Μάλιστα, την Τρίτη επικοινωνήσαμε μαζί του και τον ενημερώσαμε για την απόφαση που πήραμε». 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , η Θωμαΐς Απέργη θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision με ένα κομμάτι τζαζ , το οποίο αντιπροσωπεύει την τραγουδίστρια , αφού με αυτό  το στυλ το οποίο την γνωρίσαμε.  
gossip-tv.gr   



Σου άρεσε;

Σχολίασε