Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Ιωάννου στο Instagram | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Ιωάννου στο Instagram

Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Ιωάννου στο InstagramΛάτρης των social media είναι ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος αρκετά συχνά μοιράζεται εικόνες από την καθημερινότητά του αλλά και τα συναισθήματά του με τους followers του. 

Πριν λίγα λεπτά ο ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram την παρακάτω φωτογραφία με το εξής αινιγματικό μήνυμα: «Μας πιάνει και αυτή η μελαγχολία τη Δευτέρα λες και το ΠΣΚ ήμασταν όλοι σε κανένα σαλέ στις Άλπεις και κάναμε τζακούζι»...

Να σημειώσουμε πως σε προηγούμενες αναρτήσεις του, like του έχει κάνει η πρώην αγαπημένη του Ναταλία Γερμανού κάτι που δείχνει πως αν και  έχουν χωρίσει διατηρούν άριστες σχέσεις. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr το περασμένο Σάββατο ο Μάνος Ιωάννου διασκέδασε με τον καλό του φίλο και γνωστό ηθοποιό Κώστα Κόκλα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς την αγαπημένη του Βαλέρια Χοψονίδου στο πλευρό του. 


Ωστόσο την ερχόμενη Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν σε εβδομαδιαίο περιοδικό για πρώτη φορά κοινές τους φωτογραφίες, οι οποίες να σημειώσουμε τραβήχτηκαν πριν δύο μήνες όταν ο Μάνος και η Βαλέρια βρέθηκαν στο θέατρο. 




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: