Βόμβα Μετά τον Διόνυσο...ο Σάκης Ρουβάς θα υποδυθεί τον Χριστό! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Βόμβα Μετά τον Διόνυσο...ο Σάκης Ρουβάς θα υποδυθεί τον Χριστό!

Ο Σάκης Ρουβάς μετά τον Διόνυσο θα υποδυθεί τον Ιησού;Αν ο Σάκης ως "Διόνυσος" έκανε...θόρυβο, ετοιμαστείτε για κάτι πολύ μεγαλύτερο !
Ο Σάκης Ρουβάς μετά απ’τον Διόνυσο που «ντύνεται» στις «Βάκχες» πρόκειται να ενσαρκώσει τον Χριστό στο πασίγνωστο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» του Άντριου Λόυντ Ουέμπερ.
Η είδηση «έσκασε» πριν από λίγα λεπτά και θέλει τον δημοφιλή τραγουδιστή που φέτος «πέρασε» στο θέατρο πρωταγωνιστώντας στις  «Βάκχες», να απέρριψε όλες τις προτάσεις που αφορούσαν νυχτερινά σχήματα του χειμώνα, για να παραμείνει στο θέατρο και να πρωταγωνιστήσει στο περίφημο μιούζικαλ. 


Μετά την ακύρωση του ανεβάσματος της «Εβίτας» που θα βλέπαμε στον εν λόγω θεατρικό χώρο και αφού έγινε τόσος θόρυβος για το τόλμημα του Ρουβά να αναμετρηθεί με το αρχαίο δράμα… έπεσε στο τραπέζι των συσκέψεων η ιδέα να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ και επιλέχτηκε το συγκεκριμένο,που κέντρισε ιδιαίτερα και τον ίδιο τον Σάκη, όπως αναφέρει σχετικά το onlytheater.gr !
Τον καιρό αυτό γίνονται κουβέντες για το ποιοι θα στηρίξουν το ανέβασμα και ακούστηκε εντονότατα το όνομα της Νατάσσας Μποφίλιου που είχε «κλείσει» να κάνει την Εβίτα. Μετά το «ναυάγιό» της, λέγεται ότι την θέλουν πολύ για Μαρία Μαγδαληνή.


Σου άρεσε;

Σχολίασε