Η on air αποκάλυψη της Καινούργιου για την κόντρα της με τους συνεργάτες της! Δείτε τι είπε | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η on air αποκάλυψη της Καινούργιου για την κόντρα της με τους συνεργάτες της! Δείτε τι είπε

Η on air αποκάλυψη της Καινούργιου για την κόντρα της με τους συνεργάτες της! Δείτε τι είπε Φινάλε είχε την Παρασκευή 26 Ιουνίου η εκπομπή «Όλα Παίζουν» με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει on air τον απολογισμό της, ρίχνοντας τη σπόντα της στους συνεργάτες της.

«Έβλεπα προχθές πλάνα από το Δέστε τους στο youtube και λέω πόσο άσχημα θεέ μου κλαίω στην τελευταία εκπομπή, μη ξανακλάψω ποτέ τηλεοπτικά. Εγώ θέλω αρχικά αν ευχαριστήσω τον ALPHA... είμαι παιδί τους... Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μας... Θέλω να πω κάτι για εσάς...

Ήταν μία χρονιά που ξεκίνησε πολύ δύσκολα και θα το πω ανταγωνιστικά και μεταξύ μας, γιατί τρεις γυναίκες, ένας άντρας που δε γνωριζόμασταν για κάποιο πολύ χαζό λόγο, αν ήξερα ότι θα καταλήγαμε τόσο όμορφα, ειλικρινά θεωρώ χαζομάρα που χάσαμε μήνες να ασχολούμαστε με χαζομάρες και να μην επικεντρωθούμε στο στόχο μας, ειλικρινά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, εγώ προσωπικά σας θαυμάζω έναν προς έναν ξεχωριστά... του χρόνου δε ξέρουμε τι θα κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε: «Είναι θολό το τοπίο ακόμα», με την Κατερίνα να καταλήγει λέγοντας: 

«Εύχομαι ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει είτε είναι βραδινή εκπομπή είτε όλα παίζουν είτε είναι πρωινό είτε ότι φαντάζετε...».



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: