Σκάνδαλο στο παλάτι: Δεν γέννησε η Κέιτ την πριγκίπισσα αλλά παρένθετη μητέρα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σκάνδαλο στο παλάτι: Δεν γέννησε η Κέιτ την πριγκίπισσα αλλά παρένθετη μητέρα!

Σκάνδαλο στο παλάτι: Δεν γέννησε η Κέιτ την πριγκίπισσα αλλά παρένθετη μητέρα!Οι θεωρίες συνoμoσίας που κάνουν το γύρο του κόσμου και δημιουργούν χιλιάδες ερωτήματα.
Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του ρώσικων ΜΜΕ.
Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής της πολύ έγκυρης Daily Mail στην Μόσχα Γουίλ Στιούαρτ, τα ρώσικα ΜΜΕ μιλούν για θεωρίες συνομωσίας, και ότι την πριγκίπισσα την γέννησε παρένθετη μητέρα και όχι η Κέιτ Μίντλετον.
Περιέργως, φαίνεται πως στη Ρωσσία εκτιμούν ότι η νεογέννητη πριγκίπισσα, η οποία έχει γεννηθεί ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης της Ρωσσίας, έχει γεννηθεί πολλές μέρες νωρίτερα και ότι το γεγονός αποσιωπήθηκε εσκεμμένα...
Μάλιστα κυβερνητική εφημερίδα κατηγόρησε την Δούκισσα στου Κέμπριτζ ότι έθεσε σε κίνδυνο την υγεία της κορούλας της, αφού την παρουσίασε στο Βρετανικό κοινό λίγες ώρες μετά τη γέννηση της.
Πολλές ρωσίδες υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται να φαίνεσαι τόσο καλά όπως η Κέιτ και να έχεις γεννήσει πριν από λίγες ώρες. Επίσης και το μωρό το ίδιο δεν έμοιαζε με νεογέννητο. «Φαίνεται τουλάχιστον 3 ημερών», δήλωσε μια ρωσίδα.
Το μεγάλο σκάνδαλο που γράφτηκε όμως, είναι η εικασία για το ότι δεν γέννησε η ίδια η Μίντλετον την κορούλα της αλλά μια παρένθετη μητέρα.
«Παρένθετη μητέρα γέννησε το οριτσάκι και όχι εκείνη. Η Κέιτ φορούσε ψεύτικη κοιλιά. Δεν είναι φυσιολογικό να κυκλοφορείς κανονικά λίγες ώρες μετά την γέννα», είπε μια ρωσίδα ενοχλημένη.
Μάλιστα κυβερνητική εφημερίδα κατηγόρησε την Δούκισα στου Κέμπριτζ ότι έθεσε σε κίνδυνο την υγεία της κορούλας της με το να την εμφανίζει δημοσίως τόσο γρήγορα.
Επίσης πολλές ρωσίδες υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται να φαίνεσαι τόσο καλά όπως η Κέιτ και να έχεις γεννήσει πριν από λίγες ώρες. Επίσης και το μωρό το ίδιο δεν έμοιαζε με νεογέννητο. «Φαίνεται τουλάχιστον 3 ημερών», δήλωσε μια ρωσίδα.
Η εφημερίδα παραθέτει επίσης και την άποψη της γυναικολόγου της Μόσχας, της Όλγα Περόβσκαγια η οποία συνιστά  σε καμία περίπτωση να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κέϊτ και οι υπόλοιπες γυναίκες.
«Στην χώρα μας οι γυναίκες βγαίνουν από το μαιευτήριο 2 με 3 ημέρες μετά την γέννα αν όλα έχουν πάει καλά. Αυτό που έκανε η Μίντλετον είναι ριψοκίνδυνο. Έφερε σε επαφή το μωρό με τόσο κόσμο έστω και από απόσταση. Θα μπορούσε να κολλήσει κάποιον ιό. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και το μωρό θα είναι υγιές και όμορφο».
Βέβαια, όλες αυτές οι εικασίες και αμφισβητήσεις για το γεγονός, ότι η Κέιτ δεν γέννησε η ίδια την κόρη της δημιουργούν μεγάλο θέμα και χιλιάδες ερωτήματα, που αν μη τι άλλο, αλλά και  προσμονή για το πως θα αντιδράσει το Παλάτι και αν τις επόμενες μέρες θα προβούν σε δηλώσεις-διάψευση.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: