Δεν έχει τέλος η περιπέτειά της - Ποια ΔΙΑΣΗΜΗ παρουσιάστρια μπήκε ξανά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; (PHOTOS) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δεν έχει τέλος η περιπέτειά της - Ποια ΔΙΑΣΗΜΗ παρουσιάστρια μπήκε ξανά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; (PHOTOS)

Δεν έχει τέλος η περιπέτειά της - Ποια ΔΙΑΣΗΜΗ παρουσιάστρια μπήκε ξανά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; (PHOTOS)Τέλος δεν έχει η περιπέτεια για την Κέιτι Πάιπερ, την παρουσιάστρια που παραμορφώθηκε και παραλίγο να πεθάνει, μετά από επίθεση που δέχτηκε με οξύ στο πρόσωπο, από πρώην σύντροφο της!...





Αυτό συνέβη το 2008 και είχε σαν αποτέλεσμα το πρόσωπο της να καταστραφεί ολοσχερώς. Έκτοτε η 31χρονη παρουσιάστρια μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία με την αποκατάσταση της να είναι θεαματική αλλά και οδυνηρή, καθώς κάνει την μια επέμβαση μετά την άλλη.
Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, με την Πάιπερ να μπαίνει και πάλι στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο στο λαιμό, μιας και κατά την επίθεση που είχε δεχτεί είχε καταπιεί οξύ.

Μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media, ανέβασε φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου, λέγοντας πως το κάνει για να της φύγει το άγχος, ενώ στη συνέχεια καθησύχασε τους fans της πως όλα πήγαν καλά.

Να σημειώσουμε πως από το 2008 μέχρι σήμερα, η Κέιτι Πάιπερ έχει υποβληθεί σε περισσότερα από 60 χειρουργεία, αλλά δεν το έβαλε στιγμή κάτω.

Εκτός από την θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της, κατάφερε να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της (ενώ ήταν παραμορφωμένη) και να αποκτήσει μαζί του ένα παιδάκι!
star.gr



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: