H διαθήκη της Ξένιας Καλογεροπούλου: Σε ποιον άντρα άφησε το θέατρό της! (φωτό) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

H διαθήκη της Ξένιας Καλογεροπούλου: Σε ποιον άντρα άφησε το θέατρό της! (φωτό)

H διαθήκη της Ξένιας Καλογεροπούλου: Σε ποιον άντρα άφησε το θέατρό της! (φωτό)Η Ξένια Καλογεροπούλου αποτελεί την τελευταία των Μοϊκανών του ελληνικού Θεάτρου. 

Με αφορμή την επαναλειτουργία του θεάτρου της «Πόρτα» και την συγγραφή ενός ακόμη παιδικού της βιβλίου, η μεγάλη μας ηθοποιός, άνοιξε την καρδιά της στο popaganda.gr, όπου αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει την διαθήκη και έχει γράψει το θέατρό της στον…
«Ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα είναι ο Θωμάς Μοσχόπουλος, γι’ αυτό πλέον είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Πόρτας. Αυτός διαλέγει τα έργα που ανεβάζουμε, αυτός διαλέγει και τους συνεργάτες που φυσικά γνωρίζω κι εκτιμώ κι εγώ. 

Το 2002 βρισκόμασταν μαζί στην Αγία Πετρούπολη και του είπα ότι θα φτιάξω τη διαθήκη μου για να περάσει στα χέρια του το θέατρο μετά από εμένα. Αλλά μετά σκέφτηκα γιατί να μη γίνει αυτό ενώ είμαι εν ζωή; Είμαι ευτυχής που το θέατρο βρίσκεται στα χέρια νεότερων ανθρώπων. 
Φέτος, που άνοιξε πάλι, πέρα από τις αλλαγές που κάναμε στη σκηνή και στην πλατεία, βγάλαμε και τις παλιές φωτογραφίες που κοσμούσαν τους τοίχους. Δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει το παρελθόν, τώρα υπάρχει μόνο το μέλλον.» αποκάλυψε η Ξένια Καλογεροπούλου.

«Ήταν δύσκολες οι προηγούμενες χρονιές και γι’ αυτό κλείσαμε. Αλλά βρήκαμε τη δύναμη και η Πόρτα άνοιξε ξανά, με πλούσιο πρόγραμμα. Υπάρχουν παραστάσεις για ενήλικες, για παιδιά, για βρέφη, χοροθέατρο, μουσικές Τρίτες και υπάρχει και το Εργαστήρι μας. Ο καθένας μπορεί να βρει στην «Πόρτα» κάτι που τον ενδιαφέρει.»



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: