Έτσι "έριξε" την Ευαγγελία Αραβανή ο εφοπλιστής Γιώργος Μελισσανίδης! Το ιδιωτικό αεροπλάνο και τα τρυφερά τετ α τετ!(PHOTOS) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Έτσι "έριξε" την Ευαγγελία Αραβανή ο εφοπλιστής Γιώργος Μελισσανίδης! Το ιδιωτικό αεροπλάνο και τα τρυφερά τετ α τετ!(PHOTOS)

Όλο και πυκνώνουν τις τελευταίες ημέρες οι κοινές έξοδοι της Ευαγγελίας Αραβανή, με τον Γιώργο Μελισσανίδη.

Η νεαρή παρουσιάστρια σύμφωνα με την «Real Life», μετά τον χωρισμό της από τον Ηλία Βρεττό, έχει αναπτύξει μια τρυφερή φιλία με τον εφοπλιστή...





Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και τέσσερα χρόνια, και όπως αναφέρει το δημοσίευμα είχαν ανέκαθεν πάρα πολύ καλές σχέσεις.
Στις παρακάτω φωτογραφίες, τους βλέπετε το 2010 στην Μύκονο, κάπου στα τέλη Αυγούστου. Όπως θα παρατηρήσετε, Αραβανή και Μελισσανίδης ήταν ιδιαίτερα άνετοι και διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως η χημεία ανάμεσα τους ήταν έκδηλη.
Το κατάλληλο timing ήρθε όμως, και σύμφωνα με την «Real Life» τώρα που η παρουσιάστρια χώρισε από τον τραγουδιστή, έχει την φιλική συντροφιά του Γιώργου Μελισσανίδη, με πολλούς να υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι ίσως κάτι παραπάνω από φίλοι.
Μάλιστα ο νεαρός εφοπλιστής φέρεται να είναι ιδιαίτερα δοτικός με την Ευαγγελία, αφού πριν μέρες έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο στην Κύπρο όπου βρισκόταν για γυρίσματα η παρουσιάστρια, ώστε να την μεταφέρει για λίγο στην Αθήνα να την δεί, και έπειτα να την επιστρέψει και πάλι πίσω στο νησί της Αφροδίτης.

star.gr




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: