Θεά η Ελένη Μενεγάκη! Το ΑΝΤΙΟ στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεμάτο... ΣΠΟΝΤΕΣ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Θεά η Ελένη Μενεγάκη! Το ΑΝΤΙΟ στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεμάτο... ΣΠΟΝΤΕΣ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Θεά η Ελένη Μενεγάκη! Το ΑΝΤΙΟ στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεμάτο... ΣΠΟΝΤΕΣ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ
Στο μάτι του τηλεοπτικού κυκλώνα βρίσκεται εδώ και περίπου τρεις μέρες ο Alpha για τα... μάτια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία απ ΄ότι όλα δείχνουν βρίσκεται με το ένα... πόδι - μη σου πω δηλαδή και με τα δύο - εκτός Κάντζας.

Οπως πιθανότατα θα γνωρίζεις ήδη έχει υπάρξει ένα τρελό παρασκήνιο γύρω από το φινάλε της πολύκροτης αυτής συνεργασίας, η οποία ήταν γεμάτη ένταση, πάθη, μίση, παρατράγουδα, σασπένς, μυστήριο, ίντριγκες και αποχωρήσεις, πολλές αποχωρήσεις...
Ενα παρασκήνιο το οποίο ήρθε και... φούντωσε για τα καλά, αμέσως μετά την Κυριακάτικη ανακοίνωση στη με το... ζόρι ξανθιά παρουσιάστρια του καναλιού, πως πλέον ο Alpha κι εκείνη θ΄ ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής, πολλές ήταν οι αντιδράσεις σε όλο το τηλεοπτικό χώρο και σε όλα τα Media, μιας και ο ντόρος που προκλήθηκε ήταν τεράστιος. Ετσι, ανάμεσα σε άλλα είπα κι εγώ η ταπεινή συντάκτρια να κάτσω χθες και να χαζέψω και την Ελένη Μενεγάκη, για να δω αν εκείνη πάρει κάποια θέση σε όλα αυτά που ακούγονταν, λέγονταν και γράφονταν όλη την ημέρα και αφορούσαν στο κανάλι της.

Και πραγματικά δεν διαψεύστηκα... Η Ελένη που δεν λέει τίποτα τυχαία στον αέρα, η Ελένη που δεν κάνει τίποτα τυχαία στον αέρα και που με απίστευτη τηλεοπτική μαεστρία ξέρει πάντα να τοποθετείται είτε άμεσα είτε έμμεσα για ότι συμβαίνει φρόντισε κι αυτή χθες με την σειρά της να στείλει τα δικά της μηνύματα και όποιος τα ' πιασε, τα ΄πιασε!

Γιατί αυτό που χθες παρακολούθησα προσωπικά θαρρώ πως ήταν το μεγάλο τηλεοπτικό αντίο της Ελένης προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τι ακριβώς έγινε; 

Αίφνης εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της ένας τεράστιος, κόκκινος, εντελώς βασιλικός θρόνος! Πιο βασιλικός πεθαίνεις... Η Ελένη ,λοιπόν, κατευθύνθηκε στο θρόνο και άρχισε να λέει πολλά, πάαααρα πολλά, αν κάτσει κανείς και σκεφτεί με προσοχή το τι ακριβώς έλεγε η ωραία Ελένη! 


"Ρε παιδιά, σε αυτό το θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μία κυρία; Τι να κάτσω εγώ;", ξεκίνησε να λέει με τον γνωστό, αφοπλιστικό και πανέξυπνο τρόπο της η Ελένη για να σπεύσει να συμπληρώσει και να με εντυπωσιάσει εντελώς:

"Εντάξει παιδιά, να κάτσω εγώ, το θέμα ,όμως, δεν είναι να κάτσω εγώ, αλλά το να βάλουμε καμία άλλη κυρία να κάτσει εδώ. Αααχ, μία που τον φέραμε και μία που θα τον ξανά μαζέψουμε. Τι να κάνουμε; Ηταν ταμένος αυτός ο θρόνος, αλλά ας όψεται"!!!!

Οχι, πες μου σε μία μέρα που όλο το κανάλι καίγεται, σε μία μέρα που η "πριγκίπισσά" του, το πουλέν του, χάνει τα αξιώματά του και γενικότερα χάνει τ ΄ αυγά  και τα πασχάλια, πόσο συμπτωματική ή πόσο αφελής μπορεί να είναι όλη αυτή η αναφορά; Πως μπορεί οι παραπάνω δηλώσεις να μην σημαίνουν τίποτα;


Θυμάσαι την διαφήμση που έλεγε, "τυχαίο; δεν νομίζω", ε αυτό ακριβώς συμβαίνει και εδώ πέρα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην κατηγορία εκείνη των τηλε-παρουσιαστών που όταν είναι ν ΄ανοίξουν το στόμα τους δεν σκέφτονται απλά πριν μιλήσουν, αλλά και πριν καν ν ΄ανασάνουν.

Γι ΄σου λέω, Ελένη θεά... Πριν η Κωνσταντίνα προλάβει να φτάσει στην πόρτα εξόδου, εκείνη είπε να την αποχαιρετήσει έτσι γλυκά, αγαπησιάρικα, Μενεγικά, όπως ακριβώς ταιριάζει σε μία τηλεοπτική φιλία!!!

Πηγή: tlife.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε