"Μη φύγεις Μιχάλη"! Σπάραξε στο ΚΛΑΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ με τον Χατζηγιάννη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

"Μη φύγεις Μιχάλη"! Σπάραξε στο ΚΛΑΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ με τον Χατζηγιάννη

"Μη φύγεις Μιχάλη"! Σπάραξε στο ΚΛΑΜΑ η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ με τον Χατζηγιάννη Το ταξίδι αυτό ήταν βάλσαμο στις πληγές της.

Ήθελε να μείνει δίπλα στον αγαπημένο της και μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητάς της. 

Γιατί τον τελευταίο καιρό λες και την κυνηγά κάποια κατάρα που δεν την αφήνει να "ανασάνει" στα επαγγελματικά της...
Η Αυστραλία -έστω και γι' αυτές τις λίγες ημέρες- ήταν παράδεισος για εκείνη, όμως δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε εφιάλτη, αφού οι σειρήνες από τη μακρινή ήπειρο ηχούν επικίνδυνα στα αυτιά του συντρόφου της.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως αναφέρει το περιοδικό YES, λατρεύεται από τους ομογενείς και δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια έχει ταξιδέψει πέντε φορές στην Αυστραλία όπου οι συναυλίες του είναι sold out και γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο.

Όχι μόνο αυτό αλλά ο τραγουδιστής διατηρεί και ιδιαίτερους δεσμούς με τη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ, αφού, όπως έχει αποκαλύψει, έχει αρκετούς συγγενείς εκεί, από το σόι της μητέρας του που έφυγαν από την Κύπρο αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. 

Η λατρεία αυτή μετατράπηκε σε ανοιχτή πρόταση (και πολύ δελεαστική) από την ομογένεια για να μείνει στην Αυστραλία για αρκετό διάστημα με live εμφανίσεις και συναυλίες. Μία πρόταση που σόκαρε τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία πλέον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και δεν θέλει ούτε σαν αστείο να ακούσει το ενδεχόμενο να φύγει ο Μιχάλης για τη χώρα των καγκουρό.

"Η πρόταση είναι πάρα πολύ καλή" της είπε ο Χατζηγιάννης και της ανέλυσε όλο το πρότζεκτ. Το τελευταίο διάστημα κι εκείνος κι εκείνη έχουν δεχτεί πολλά "χτυπήματα" επαγγελματικά ενώ έχουν χάσει και αρκετά χρήματα από τις καταθέσεις τους στην Κύπρο, οπότε οι σειρήνες από την Αυστραλία αποτελούσαν πολύ μεγάλο δέλεαρ.

Στα... πατώματα
Όμως η Ζέτα κόντευε να... πάθει εγκεφαλικό. Έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Ήξερε ότι δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει. Ο χωρισμός αυτός και μόνο ως ιδέα στο μυαλό της την τσάκισε. Του ζήτησε να μη φύγει. "Είσαι το στήριγμά μου. Μη φύγεις" ήταν τα λόγια της.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της όσον αφορά τα επαγγελματικά, η απουσία του Μιχάλη για μεγάλο χρονικό διάστημα θα ήταν πολύ μεγάλο χτύπημα. 

Ο Χατζηγιάννης είναι ο άντρας της ζωής της, ο αγαπημένος της, ο σύντροφός της, ο ψυχαναλυτής της που έχει τον τρόπο να την κάνει να βλέπει το μέλλον της με αισιοδοξία, ακόμη και όταν όλα δείχνουν ότι της πάνε στραβά.

Η Ζέτα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ο Μιχάλης ταράχτηκε. Της είπε ότι δεν θα την αφήσει και θα μείνει κοντά της. Αναγκάστηκε να πει "όχι" στη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά. 

Άλλωστε θέλει να δει τι θα γίνει το χειμώνα, αλλά και με το δίσκο που ετοιμάζει. Η Ζέτα προς το παρόν ηρέμησε. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο εφιάλτης έχει οριστικά φύγει...

 athensmagazine.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε