Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Γιατί χώρισαν; - Όλες οι λεπτομέρειες | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Γιατί χώρισαν; - Όλες οι λεπτομέρειες

Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Γιατί χώρισαν; - Όλες οι λεπτομέρειεςΤρεις ημέρες πριν από τη αναχώρησή του για την Ισπανία, όπου από τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται με την ομάδα της Ανδόρας, o Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου συναντήθηκαν στην Ερμιόνη, την Παρασκευή 22 Αυγούστου. 

«Ο Γιώργος ήθελε πολύ να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού και η Έλλη τον παρακίνησε, για το καλό της καριέρας του, να αποδεχτεί την πρόταση της Ανδόρας...
Μπορεί η απόσταση να φαινόταν και παλαιότερα εμπόδιο στη σχέση τους, όταν εκείνος αγωνιζόταν με την ομάδα του ΠΑΟΚ και ήταν εγκατεστημένος στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν μπόρεσε να τους χωρίσει".

Μόλις ο Γιώργος αισθανθεί ότι έχει προσαρμοστεί στη νέα του καθημερινότητα, η Έλλη θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να τον συναντήσει. Πριν αποχωριστούν, φρόντισαν να περάσουν παρέα αυτό το τελευταίο διήμερο στην Ελλάδα» εξηγεί φίλος τους.

Ο Γιώργος Μπόγρης επέστρεψε στην Αθήνα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ενώ η Έλλη Κοκκίνου προγραμμάτιζε την επιστροφή της για το βράδυ της Δευτέρας 25 Αυγούστου.




fthis.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε